Σελίδες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσέφερε ξύλινα σπιτάκια στα πλαίσια του προγράμματος Pets for Kids

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, στα πλαίσια του προγράμματος Pets for Kids, επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS και προσέφερε στα αγαπημένα τετράποδα των παιδιών νέες κατοικίες! Η γνωστή αλυσίδας σούπερ μάρκετ προσέφερε ξύλινα σκυλόσπιτα για την προστασία των τετράποδων από το κρύο και την βροχή. Tα παιδιά του 1ου σπιτιού ανέλαβαν την ευθύνη της Λίζας για μία ολόκληρη εβδομάδα αφού πρώτα, μέσα από ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, έμαθαν ανάμεσα σε άλλα πώς και πότε πρέπει να τη βγάζουν βόλτα, πότε πρέπει ...
να τρώει και πως μπαίνει μέσα στο σπιτάκι της. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά έμαθαν καλούς τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στη Λίζα, εξοικειώθηκαν μαζί της και έμαθαν να ελέγχουν τη συμπεριφορά της ώστε να τους ακούει. Έτσι σταδιακά η συνύπαρξή τους έγινε αρμονική και ομαλή.
Τι είναι το Pets for Kids
Πρόκεται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα από την Mars Hellas σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS. Μέσω του προγράμματος αναδεικνύεται η πολύτιμη συμβολή των κατοικιδίων στην αρμονική ανάπτυξη των παιδιών. Η εκστρατεία 'Pets for Kids' ξεκίνησε το Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβριο του 2013, κατά τη διάρκεια της οποίας κατοικίδια (τρεις σκύλοι και μία γάτα), υπό την καθοδήγηση έμπειρης ομάδας εκπαιδευτών και ψυχολόγου, θα μετάσχουν σε σεμιναριακές επισκέψεις και ειδικά σχεδιασμένες δράσεις στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, δίνοντας τη δυνατότητα σε πάνω από 60 παιδιά, ηλικίας 6-15 ετών, να βιώσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος.
dogw0rld.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: